akulah perempuan TAK SEDAR DIRI

assalamualaikum.. tadi tengah syok-syok main facebook dengan twitter .ttbe ade orang call. aku berlari lah masuk bilik nak tahu siapakah gerangan yang menelefonku pada jam satu pagi nie. hekhek , sebenarnya aku ingat si JANTAN taktahu malu tu. sebab aku ingat dia nak ggu aku lg, rupanya tidak. !

bukan dia , tapi siput , erghh , kenapa siput ? actuallyyy aku terkejut tau dia call aku .yelah, bukan ape ,,selama ni dia mana lah nak pandang aku, hm, yes, dia memang pernah call aku , tapi mana pernah dia nak bercakap dengan aku ,, kalau dia call dia hanya diam membisu je, aku jer syok sendiri berckp.

lagpun dia kan dah ad mida, so, aku mmg terkejut bila dia call aku  . aku nak tahu lah asalkan, aku rasa sedih je tadi dengar suara, aku rasa sayangg sangat . ya ALLAH , hati aku. tolonglah pelihara . kenapa aku sebenarnya ni ? aku sayang siapa ? siput atau nasa ? ergh . apa yang pasti kedua-dua insan tu TAK MEMERLUKAN AKU ! itu yang pasti .

hm :'( aku sedih la . kenapa siput hadir lagi dalam hidup aku ? selama ni aku fikir bila dia dah buat aku cam tuh, aku akan keras hati, aku takkan terima lagi dia dalam hidup aku, tp aku kalah . aku tak mampu. aku rindu dia . aku sayanggg dia . aku nak dia . and macam-macam lagiii la. 

okayy , dia call aku bersebab je pun, dia nak minta tlg, ye, mula2 aku ingat dia nak minta tlg pujuk mida, time tu hati aku sakit sangat . aku rasa macam nak lempangg muka dia dan ludah2 banyak kali, yelah sampai hati dia nak suruh aku tolongg pujuk mida, rupanya bukan . dia nak bnda lain.


dia tanya aku , tengah online ke ? aku cakap lah aah , dia minta tlg aku carikkan lagu semua tentang kita by petepen . dia suruh aku carik cord guitar lagu tu . dia nak nyanyi lagu tu , ye, dia mmg suka menyanyi,, banyak kali dia minta tlg aku buatkan lagu untuk dia . msalahnya yang aku geramnnya tu , kenapa aku ? kenapa bila pelukan bantuan carik aku ?? kenapa aku ?? aku sakit hati tahu tak ??

dia tahukan perasaan aku dekat dia , walaupun aku rasa sekarang mungkin dah kurang sikit sebab ade nasa but sometime aku rindu dia . kenapa aku sllu jd hamba dia ? kenapa aku takboleh nak berkeras dengan dia ? ?? kenapa aku nak ikut semua kemahuan dia ? kenapa ? aku tahu permintaan dia kecil je , tapiii aku takpaham la. kenapa aku masih lg snggup bantu dia ? bukan ke dlu aku dah janji takkan tolongg dia ? kenapa aku ingkari ? kenapa aku lemah dengan dia ?


ya allah , aku ni dah macam hamba dia je . ye aku tahu takde lah teruk sangat dia minta tlg tu, tp kenapa aku snggup je buat untuk dia , siap carikkan bagai . aku ni masih harap dekat dia ke ? aku sllu kalah dengan dia . aku tak mmpu nak katakan "TIDAK" pada dia .aku macam menaruh harapan dekat dia, nanti akhir cerita aku yang sedih !!! aku benci !

macam mana dia buat aku tentang mida itu mmg menyakitkan tp aku masih terima dia dan mida ! aku ni lembikk!

aku tak suka diri aku macam ni TAHU TAK ???



tapi aku jugak takpernah lupakan nasa . aku ni dah kenapa ? hati ni betul ke tak ? atau ni nafsu semata-mata . atau mainan syaitan je . mana satu yang betul, ? atau dua2 bukan ! setiap malam aku rindu nasa ! tapi kenapa saat ini aku boleh ingatkan siput ! apa nie ? boleh tak korang berdua tlonggg berhambus dari hati aku ? jangan seksa hati aku lg !


tahu tak aku selalu NANGIS SEBAB KORANG BERDUA ! padahal kau siapa je . kau adalah manusia yang selalu sakitkan hati aku yang sllu buat aku tertunggu-tunggu je dekat korang , korang jahat . tapi kenapa korang jugak orang yang aku selalu ingat ! terutama kau siput !kau hancurkan hati aku sekelip mata je , hanya dengan sahabat aku je , sakit hati aku !!!

dah la ! hilanggg mood aku malam nie la. aku sakit hati, aku sedih aku malu, aku benci , aku rindu, aku bahagia . aku GILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




No comments: