Rehlah ke Setiu, Terengganu

Alhamdulillah . berakhir jugak rehlah ke Setiu, Terengganu. Kali ini rehlah kami diadakan dia Agro Resort , Setiu . Hm . First Of All . memang sangat seronok okay . yelah, dah la dapat relax sangat . okay . Rehlah ni tak lah teruk sangat . banyak relax je . 


hm . sampai dalam jam 3 petang . hari jumaat . lewat sikit sebab budak lelaki gi solat jumaat . Lepas tu , kami ade bakar ayam malam tu . Lepas tu ade tukar-tuka hadiah . Hadiah aku didapati oleh si Kamarul Akmal. aku bagi payung , dengan warna pink . memang gempak ah time tu .Paling bangga mula-mula tu nasa nak Hadiah aku, opss , mungkin sebab hadiah tu agak unik sikit kot. HAHA .

aku agak kecewa sikit bilamana hadiah tu dimiliki si kamarul bukan nasa atau jihad . sebab aku nak antara mereka berdua yang dapat . bukan nya Kamarul, tapi kalau dah Kamarul dapat okay gak, yang penting lelaki lah dapat . huh . aku dapat buku dari amree. tapi buku terpakai ! huh ! 

kami balik daalam jam 2 . dan kami sampai UM dalam jam 4.15. Btw , dalam bus tu Nasa duduk depan aku taw . Ya Allah , sayangnya giler aku dekat dia . opss , lupa nak cer . Malam tu ade BBQ . masak-masak ayam . ade sedikit tezkirah dari ustad .lepas tu ade pertandingan debat .

debat tu tajuknya 'wajarkah kawen muda' . and aku dapat bahagiaan kerajaan . dia dapat pembangkang . huh !  aku agak kecewa sedikit sebenarnya . Sebab Kalau boleh aku nak sama dengan dia . tapi tak apa lah , dari situ aku dapat tengok yang dia tak nak kawen awal. dia suka kawen lewat. hm , takpe ah , kalau benar dia jodoh aku , aku redha je .

pagi tu kitorang main Flying Fox dan Kayak . huh ! memang seram ah . tapi takpe lah .Dah la budak lelaki ni rakam . teruk betul lah !  lepas tu main kayak dah la aku naik dengan ukhti . aku dengan ukhit asyik ke tebing tasik je . tak lepas -lepas ke tengah . buat malu je :*) 



okay lah . taktahu nak cakap apa lagi. yang penting aku enjoyy and happy and aku makin jatuh cinta dengan dia . Allah , jadikan dia jodohku :


mase dah nak balik. perempuan :)


ni pulak lelaki :)

okay lah . aku takade gamabr lain . nie je sempat amik dekat dorang .enjoyy :)

No comments: