Dah macam-macam aku nie

Assalamualaikum . Pertama sekali  . Syukur sangat , akhirnya aku dapat menunaikan gahat si perut dan si tekak yang ingin menelan burger bakar . Buat pertama kali aku menelan dah mebaham burger makan seorang diri tanpa berkongsi dengan orang lain . 

Masa nak pergi tadi , aku suruh akak aku bawa kereta . Dia tak biasa bawa manual . Bila nak bawa je , tetiba dia dah tak reti nak masuk gear satu . Aku suruh tekan break . Dia dah gelabah . Dia dah tak reti , kereta berhenti tengah jalan . nasib baik masa tu kereta lain tak banyak . yang ada pun dah start slow.

Then , orang yang tengah bertugas datang la dekat kami . Kebetulan walid aku ada , so, walid tolong gerakkan kereta . aiyaa . last-last aku yang bawak kereta tu .k. Stop !

Menjak dua menjak nie , Mood aku tak stabil la. Aku rasa macam aku tengah mengandung je . Eh ! mengarut ke lalut sampai ke situ pulak nie . Aku masih dara lagi okayy  . Tapi aku kompius la. dah kenapa mood aku cepat sedih , cepat terasa , cepat sakit hat , nak makan tu , nak makan nie , sedih tu , rindu tu , rindu nie . Kenapa nie ? Why Alia ? Why ? haha .

Aku bukan nak cakap apa. orang buat sikit je , aku dah terasa hati lelebih . Semuanya datang tak kena. Aku rasa macam semua orang benci dekat aku . 

Aku sensitif la sekarang nie . Aku asyik nak nangis je .Cuba korang fikirkan , dah macam orang meroyan aku tengok diri aku nie . dah ! ayah pun tunggang langgang . Apa benda nie ? stress aku la ! Aku nak hidup aku yang normal . Apa selama ni aku tak normal ke ? ah  ! Gila !

Ish ! Aku rasa sunyi je . kenapa ? Aku rasa nak duduk seorang diri . Nak nangis  . nak jerit . sobs sobs