aku nak curang ?




Aku nak curang ? Bajet macam dah ade pasangan hidup je  . Jam tiga pagi dan aku macam orang bongok masik tak tidur lagi dok melayan facebook dan isu semasa *la sangat.

Aku curang ? HAHA . statement yang tak boleh nak bertahan kot *bak kata Madiha.  Aku ni kalau nak curang memang tak masuk sangat la. Sebab apa? sebab pasangan pun takde . Masalahnya aku ni syok sendiri je . So, mana datang curang ? curang sendiri-sendiri la. Kau apa tahu ? bak kata perempuan tu cinta bergolek-golek.

PRU-13 dah blaa dah pun . Tapi hangatnya masih terasa . Aku pun tak terkecuali. Macam-macam isu bangkit. Okay ni bukan pasal nie . Mengarut. 

Aku nie selalu jugak , eh bukan selalu , tp setiap kali aku bukak facebook , kompem aku akan bukak facebook blogger dua orang nie . Amboi -- Blogger nie fames tau . Blogger terkenal, berani , dan paling penting lelaki. Sebab tu ade tajuk curang . Status ? aku taktahu la dah kawen belum .

Siapakah gerangannya ? ha , kompem korang kenal. Blogger Apit (Hafizzy) dan jugak blogger Milosuam tu. Aku tak tahu sangat la muka dorang mana satu , sebab payah sangat nak kenal pasti mana satu dorang nie . Korang kenalkan blogger tu . 

Aku nie cukup suka jengah belog dan facebook dorang . Kalau tak tengok, mesti nak tengok jugak. Terbit rasa suka juga dekat dorang nie .Amboi tamaknya . Nak sampai dua . Alaaa, bukan cinta pun . cuma aku suka dengan keberanian dengan kesempoian mereka.

Lelaki ni biasanya perempuan mudah tertarik dengan sikap naturel nya . Tak payah nak bajet .Sempoi, tengok aku dah terpikat . Ini bukan cinta . cuma suka je . Aku takde la sampai nak bercinta. Cuma aku suka sampai tertanya tanya boleh tak aku lupakan si kelate tu . haha . Jawapan hati "tak boleh Alia".

Okay la.Aku saje je . Nak cerita pasal mereka berdua nie . Dorang memang sempoi je . Ayat banyak perli tapi berani . Post dorang semua aku like. Tak terkecuali walau satu pun . kiki . Tak caya tengok la. Untung-untung blogger milosuam tu cam la aku. Blogger apit tu dah cam aku dah . haha . *perasan kejap. hope so la.

Ini bukan curang la . Memain je . Cuma aku nak post pasal dorang je . Sebab aku memang supersuka dengan post dorang . kiki .

No comments: