Blackout 505 : Melaka

Assalamualaikum. Tarik Nafas lega sebab akirnya sampai juga ke rumah dari pulang ke Himpunan Blackout 505 peringkat negeri Melaka. Ha kaww ! dah macam pertandingan pidato peringkat negeri melaka bagai.

Untuk pengetahuan semua. Memang superbest terbest sangat .  Dengan kehadiran rakyat melaka yang begitu ramai, rakyat Melaka yang inginkan perubahan, bukan berada ditangkuk yang lama. Kami mahu Malaysia yang adil dan bersih .

Kehadin pemimpin terhebat seperti DSAI , Rafizi , Mohd Sabu , Shamsul ( pemimpin yang berjaya mengalahkan Ali Rostam bekas menteri besar Melaka ) , Tuan Haji Adly Zahari , dan pemimpin hebat yang lain.



Gambar ini dicuri dari seseorag . kiki . Maaf . credit to : RIZAL


semasa ucapan DSAI . Aku memang tak dapat la nak masuk . Sebab ramai giler. kitorang merempat je la. Untungla orang awal dapat duk depan .


Syamsul sedang berucap. Orang yang berjaya mengalah Ali Rostam . Tahniah .


Persuruhjaya PAS Melaka, juga merangkap calon DUN durian tunggal. Kacak tak ? Mad Taib dah berkenan nak buat menantu tu . ekeke.

Okay . Now , sila santap dan nikmati gambar kami pula.


My Boyprengg . Nampak muda kan Haji Ali .


Sweet couple. Alolo. Dulu Kini dan selamanya sangat sweet . Hope dapat suami macam walid.


Tara . Ini sebelum nak keluar , kena la bergmbar dulu kan. Tak sah la kalau tak bergambar  . Almaklumlah kami kan dah jadi model la nie.


Super Hitam sahaja . Amboi kemain lagi memasing ye . Cun !





duduk je la berkelah tepi longkang . Kan tak dapat masuk , ramai sangat . Tapi nanti keluar berita , dua tiga orang je . Huh !





T-A-M-A-T

1 comment:

QasehnyaRania said...

salam kenal dari saya :)


pernah makan kuih getuk ubi kayu... bukan beli ye.. sendiri buat :)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/getuk-ubi-kayu.html