Nasi Ulam After Final Exam S3

Syukur pagi tadi jam 6 setengah pagi , tetengah pagi tu, guwe udeh nyampeh ke Melaka. HAHA. Thanks to them. Thanks la a lot yaa.

Semalam juga tamatlah riwayat aku sebagai pelajar semester tiga. Tiga je pun macam lah dapat habis degree. Perjalananmu masih panjang. Habis je kertas nahu , kitorang memang dah rancang nak pergi makan dekat kedai nasi ulam cikgu belakang pasar siti khadijah. memang aku tak pernah gi situ.

Gegadis yang pergi tu duobelas ore. Aku, kak cik, Jie, Ukhti, Aida, Pika, Janny, Kammy, Naddy, Nasuha, Shima dan Seyken. HAHA . takboleh blaaa tu nama. Padahal nama Janny tu Jannah. Kammy tu Kamarul Amira. Naddy tu Nadhirah dan Seyken tu Asyikin. HAHA . saje nak gegempak kan nama. Kau hado?

Berposak jugak la nak carik kedai nasi ulam tuh. Almaklumlah tak pernah pergi.


Hini gambar masa duk carik dimana lah kedai nasi ulam tu ha. Duk carik mencarik terjumpa pintu kekayu ni. Apee lagi , guwe dengan ukhti amik lah gambar keyh !



Taraaa ! masa ni nak makan , tengah makan dah sudah makan. Memacam lauk dimakan. tambah-tambah pulak perut memang lapar kan. ngeng-ngeng.


Aku tak bersalah. Ini semua memang Ekyn sorang je makan. Licin giler dia makan. Badan je kecik. Kuat makan rupanyaaa. HAHA.


Masa ni ni lah suruh la abang yang berniaga dekat situ amik kan gambar. Eh , almaklumlah nak bajet macam melancong. HAHA. Semua ade. Enjoy the photo.





 Dorang ni masa ni dah nak balik dah pun. Dekat mega gegendang pun boleh lagi nak bergambar. bak kata orang asalkan ada gambar dari takde. kat tandas pun jadilah.



Tiga-tiga gambar ni adalah gambar dara-dara pingitan yang dipingit-pingit. Whoaaa. Cun seyhh dorang ni. Tapi rugi kalau berkenalan sebab dorang tu juling sebenarnya. HAHA





Okayyy . Masa ni dah nak balik dah. Tapi bukan balik, terus la. Nak gi pasar siti khadijah dulu lepas tu parkson lepas tu tesco stesen bus.


Saat inilah yang paling dibenci. Aku tak suka bila dah happy-happy lepas tu nak balik sedih gila. Tapi kena la cover cun kan. Jangan sedih-sedih depan dorang, Nanti bangga. HAHA .

Masa ni nak hantar aku dengan ukhti. Thats why la gambar kami takdo. Dorang ni lah yang hantar.Thanks.Sebak gakkk masa ni. Tapi lawan-lawan.HAHA.

Setakat ini je kot. Assalamualaikum. Kbaiii

'insyaallah, kita akan ditakdirkan bersama'

1 comment:

BUNDA a.k.a KN said...

Assalamualaikum, salam ukhuwah dari bunda...