Urgent ! Mencari kerja menaip atau kerja di rumah

Guys !

I really-really need a help.

Saya sedang mencari kerja menaip kalau boleh. Saya sangat -sangat perlukan. Kalau boleh kerja menaip la atau send email walaupun upahnya tak lah bergempak sangat.

Guys, siapa yang ada contact atau sedang mencari pekerja untuk menaip, let me know ya.

Sangat nak pakai duit giler ni.

Pleasee. hehe.

Details :

Nur Aliah Ali Ahmad
Email : kejora_izatudiniah@yahoo.com
No tel : 0178860277

1 comment:

Lieya Yaya :) said...

if i not mistake , biasanya job mcm ni dkt fb byk yg offer if join group business . tak pun kita sendiri yg tya dkt group yg kita join dkt fb tu . morning :)