DIA kakak AKU~

hellow dear kekawan..hehehe..
kita jumpa lagu yuk.hehe . aku ada post istimewa tentang seseorang yang aku sayang selain daripada umi,walid,sipot sedut dan juga aniq iskandar...opps tak lupa juga buat adik beradik aku yang comel, handsome dan bijak sekali. aku juga tak patut lupakan insan yang banyak menghabiskan masanya bersama aku.. kala aku senang mahupun susah..itulah dia NUR hanan..tapi kali ni aku bukan nak cerita tentang gadis manis tuh.. tapi aku nak cerita tentang gadis ayu yang banyak berjasa jugak la kat aku..siapa di tu?. haa.. kalau nak tahu baca la yang next punyer nie..hehe..

akak aku yang tudung biru tau aaw!. kat sebelah tuh pon akak aku gak, tapi kami jarang jumpalah..dia kak suhada.
dia la akak aku NUR AFILAH.. dia juga merupakan akak sepupu aku lah.sekarang umur dia 22 tahun .. mungkin korang akan cakap dia tak secantik siti nur haliza.. tapi nilai peribadinya...kalah ustazah siti nurbaayah..hahah ..over lah pulak..heee.. tak la wei.setiap insan ada kekurangan..begitu juga dengan akak aku tu.. dia memang baik.baik sangat-II.. dia lebih baik dari aku..dia ni anak yatim tau. ayah dia dah meninggal..kesian..tapi dia duduk dengan makcik aku yang sekarang dia panggil IBU. aku panggil IBU tuh mak jah. hehe..akak aku tuh seorang yang rajin sangat-II.. dia memang rajin.. dia kalau bab-II memasak ni..perrhh.. memang sedap lah aku cakap kau..dia masak memang sedap lah..cef wan pon KALAH. ha.. ni lagi over kan. haha . 

ni time raya haji la nie.. aku , akk aku yang tengah..dan tepi tuh sepupu aku gak.k.leha
akak aku ni dah 3 kali gagal dalam percintaan.. dah !! sudah.. aku nak promote kisah sedih dia pulak an.. hehee.. bukan nak promote.. just nak share jer aw.. hehe .. pakwe pertaa dia tuh..namanya abang SAFWAN.. for abg safwan..."kalau aku daapt kau,siap kau, aku doakan apa kau buat kat akk aku, tuhan akan balas balik.".. kedua tuh ..dengan u.ikhsan yaw..haaa..story-II tentang u.ikhsan ni pon syok jugak.. u.ikhsan ni kecil molek aja orangnya.raut wajah cukup bersih dan suci..kalah SAFI BALQIS.. aaww! haha .. redup mata cukup mempersona.. lebih-II pulak aku puji dia.. eah .. tapi ni lah kenyataan tau.. kau apa tahu? tapi akhirnya percintaan ni kecundang la... aku ingat lagi..time uh akak aku mengadu kat aku yg u.ikhsan ni cm menjauhkan diri..so, aku geram la... aku try hantar msg kat u.ihsan knon akk aku minta clsh..akk aku tanak..time tuh akk aku tengah memandu.. so, aku dan akak aku rebut la nset tuh...aku tak nak bagi..akak aku nak juga...

jeng..jeng...

teka apa yang berlaku ?. aku dan akak punya lah rebut-II nset..akhirnya kami tak nampak kereta yang lalu kat depan tuh.. kitorang pon kemalangan.. dussshhh! .. PANCING!!! ..aku tipu jer nie.. heheh.. mana ada kemalngan.. gimik jer tuh. haha .. aku rebut-II .. then akk aku punya mulut berbunyi macam gini ...."alia ! kalau akak clash dengan dia sekarang, akak tak kan tegor kau". baik.. aku tak berdiam diri.. aku lak lawan ..lawan-II ..orang melaka mana boleh kalah kan. haha.. "eh akk ! kalau lepas ni akk clash dengan dia..orang tak akan tegor akk, faham?". time tuh marah tahap cipan dan semut la... haha .. but at last..tegur juga..poyo jer masing-II..for u.ikhsan, bila nak bawak kes kita ke makhamah..i tunggu u nie budak tua tak matang!!
ni lagi penting,,.pix ni diambil sewaktu kitorang hang out dengan pkwe no2 akk aku..u.ikhsan

last...
akak aku sekarang etnga bermadu asmara dengan a.shafiq.. he really not nsem, but have some sweet on his face..wow ! ,he put sugar ke ? . haha . tak lah. tapi mungkin wajahnya yang sentiasa senyum dan buat lawak tuh menampakkkan dia manis semanis madu,, so, sekarang dia dengan a.shafiq tengah berbahagialagi la..so, my wish to them is "orang harap akk kekal dengan dia, and cepat-II naik pelamin oke... kalau sesiapa yang namnaya ada disebut tuh...sory and pergi naik lory lah..tak hingin i nak bersory-lory dengan kau !! haha ,, insaf lah wahai manusia.dan CEPAT pergi mnta maaf kat akk aku !!!




the END of story torry ~

1 comment:

tariqZIYAD said...

hmm, best la story kak anoy nie,,hehe :)