Review filem MUNAFIK

Bismillah,


Filem MUNAFIK hampir 2 minggu juga dah ditayangkan.

OMG!  I was watched the film almost 3 times !

My first time tengok cerita melayu 3 kali. Last cerita DILWALE 4 kali. OMG !!!! Guys best giler guys!!!!!!!!

Masa kali pertama tengok hari pertama tayangan.
Kali kedua aku teman kawan aku
Kali ketiga aku teman adik aku pulak.

Omg! Superb giler filem ni guys.

I should give 5 stars

Kisah munafik yang mengisahkan Adam dan Maria. Korang patut tengok macam mana lakonan mereka yang superb, bunyi laghting and camera yang bagus.

Cerita ni takde lah banyak sangat hantu muncul tapi jalan cerita ni yang seram. Ending yang unexpected guys! Kau tak kan terjangka semua tu.

Pelakon dia superb semua pandai2 berlakon and dorang takde buka aurat atau bersentuhan. Superb gila syamsul yusuff.

Korang kena tengok macam mana debaran demi debaran. Cerita ni start2 je nak berdebar sampai lah habis. ya Allah, memang tak senang duduk dibuatnya. Asyik duk bebel je.. ishh.. kenapa dia duk dalam tandas... ish kenapa dia gi ikut.. ish kenapa ni kenapa tu.

Guys! Cerita dia terus naaikk dari awal sampai ending.
Korang akan nak tahu apa berlaku next tu.

Ending dia memang superb. Sedihh bhaaii.
Adik aku teresak-esak menangis.

Just supeb.

5 stars.

1 comment:

miss fifi said...

ah macam best je! too bad kitorang takde pawagam where I live huhu