Sehari sebelum pulang Melaka

Fuh ! memang dah set otak , balik kelas kejap lagi terus nak update belog . Gampang giler teruja nak update. Almaklumlah tadi memase kelas tadi , dah snap gambar awal-awal kan . Fuh .

Besok nak balik Melaka dah . Giler ! hadis aku tak tasmik lagi ! Alia ! pastikan naik je cuti terus tasmik key. Jangan buang masa lagi ! nak berjaya ke tak nak ni ? Nak kena marah dengan Ekin dan Jie lagi ke tak nie ? Kalau tak nak , hafal okayy ! Jangan malas. Lupakan dia buat sementara . Biarkan dia bahagia dengan pilihan hati dia sendiri .

Spoil tersalah belok masuk pasal perasaan pulak dah . Memang esok tak sabar dah nak tinggalkan bumi Kelantan ni. Bukan bencikan Kelantan , cuma buat masa ni , atas sesuatu yang berlaku , buatkan aku rasa takde mood duduk sini, lagipula dah sebulan tak jumpa Family. Tak sabar nak puasa dekat rumah pulak.

Aku dah memacam berangan nak makan. Nak makan tempoyak cilipadi ikan patin. Pergh! memang cair taik gigi wa kalau makan nie. terliur kejap !

Tetadi tetibe ade exam. Lepas exam, macam biasalah , kalau exam kan , mesti la keluar awal. sementara nak tunggu next class , ape lagi bergambar la gadis cun melecun semua nie. Rasa sedih je nak raya. Entah kenapa aku sedih je , rasa macam ni ramadhan terakhir je.  Rasa macam lepas ni aku dah takde. Allah ! panjangkan umur aku.

Bukan ape , aku ni tacing betui lah ! haha . Orang gurau pun , aku rasa dah nak pergi mati ! Memang la elok ingat mati , tapi aku tak nak mati lagi :'( . Sobs Sobs .

 Mana satu cikgu nya ha ? Same cantik same muda . Almaklum la guna camera yang edit mengedit kan . Sumpah camera zaman sekrang suka menipu !!!
 Me With Najah. Memang mengade je aku nak bergambar. Omeyyy je Najah. Bila aku dah bergambar dengan orang comel , otometik aku pun comel. HAHA.
 Nah !! tengok nie , macam mana lah aku tak rasa yang aku dah nak mati , asyik nak bergambar je , macam lah lepas nie dah takde. Takut . :'( Minta maaf kalau lepas ni aku dah tak ade . Tetiba ade pencuri gambar dekat belakang tu dua orang.
 Tarraaa ! ini gambar jelas pencuri gambar tadi ! Ini lah Jie dan Ekin guru aku yang sangat garang . Guru yang sudi luang masa ajar aku math. Terima kasih bebanyak .
Ini lagi satu gambar beramai-ramai. Siapa yang sempat je lah masuk. Yang takde tu , lain kali la ye kita masukkan . Sorrymorryy.
Gambar yang ni memang aku tak faham , ape masaalah kitorang bertiga . Saje je nak gampang bergambar begitu begini. Okayhhh la. seee youuuu lagi. Papaiiii Salam Aidilfitri . Esok balik Melaka !!!

2 comments: