Sedihnya rindunya :'(


Hampir setengah tahun aku duduk rumah lepas habis asasi bulan 2 hari tu,

hampir 7 bulan juga la,

hampir semua masa aku hanya terluang untuk umi dan walid,

And now, aku akan berangkat ke KL. bunyi macam 'lerk, dekat je kot KL-Melaka.'

Tapi aku yang hidup dengan mak bapak aku, aku yang membesar, aku yang gelak tawa dan curah perasaan semua dengan mereka. Sedih kot Isnin ni dah masuk UM.

Memang la aku pernah berpisah lagi jauh, Kelantan-Melaka. Aku pernah rasa perasaan ni semua. Sebab tu aku benci dengan perpisahan. Sobs Sobs.

Masa tulis entry  ni pun bergenang airmata siap boleh kentut lagi. *ter.

Sedih,
Sedih,
Sedih,
Sedih,
Sedih,

Argh! tak tahu apa motif aku update blog sebab aku hanya dapat rasakan yang jiwa aku sunyi, kosong dan aku akan merindu kekasih aku iaitu ayahanda dan bonda. klasik gitu. tskk.

Umi walid, akak tak nak duk Kl. akak nak duk melaka. sedihnyaaaaa lahai... nanti rindu.. nanti siapa nak gaduh dengan umi kalau akak takde, siapa nak main balas-balas pukul dengan umi kalau akak takde, siapa nak kutuk-kutuk walid kalau akak takde. tskk.

Nanti dah belajar 4 tahun dekat KL tu, masa nak pisah sedih lagi lepas 4 tahun bersama dengan kawan-kawan. Argh! kenapa harus ada perpisahan yang menyentap jiwa! Cis.

2 comments:

Cik Nadyya said...

siap pertemuan pasti ada perpisahan..huhu

tamo sedih2.. bukan xbalik terus kan?hehe

goodluck tauu :)

aiman mania said...

alolololololololo..tak payah sedihlah.......tggal family pon menuntut ilmu jugakkan......dapat pahala...^^