Wechat , Pantai Melawi

Habis je pogram koko dekat Tanah Merah kami meredah pantai pula di Bachok. Pantai Melawi namanyaaa. Untuk pogram sem empat 'Wechat'.

Kami majmuah empat untuk bahagiaan pengisian.

Alhamdulillah meskpiun ade masaalah sikit tapi semua dah settle. Harap tak ada hati yang terluka lagi. Harap sangat semuanya dah berakhir macam tu je. Dibawa angin malam tu berlalu. Aku tak nak berdendam dengan sesape lagi sebab nak habis sem dah. nanti sedih.


Masa ni kan tengah tunggu budak lelaki. Sebab dorang tak sampai lagi taww. Jadi kitorang bergambar la dulu kan. Tak sah kalau tak bergambar.


Berbincang sebelum buat running man atau explorace. Kena la bahagi tugas dulu kan. Macam biasa aku tak ada tugas hanya menyemak je.











Semangat kau mustaqim. Atas kerusi kau duduk. Styleee la bak kata Jihad.



Malam macam biasa la kita akan buat BBQ. Makan-makan dan santai kejap. Lepas tu ada taklimat dengan orang kuat UM Kuala Lumpur untuk kemasukan degree nanti. Huh !

K sekian terima kasih. Assalamualaikum...

'insyaallah, kita akan ditakdirkan bersama'

1 comment:

eyqa yushaiza said...

bestnya tengok korang buat aktiviti sama2.. rindu pulak yus dekat kawan2.. huuu.. :'(