Reaksi Artis Malaysia tentang pembubaran parlimen

Seperti yang kita semua sedia maklum . Tepat jam 11.30 April tadi , bersamaa dengan 3 April bersamaan dengan waktu saya sedang bekerja mengajar budak pasti *promote kejap . Najib Abdul Razak telah membubarkan Parlimen . Actually, saya amat terkejut mendengar berita ini daripada akak sedare saya .


Reaksi saya ? yeaaayy ! Finally . Masa yang ditunggu-tunggu rakyat Malaysia tiba jugak . Tak semena buat lagu semua . Akhirnya buah hati rakyat Malaysia kita nie telah membuburkan membubarkan parlimen . terkejutt akak weh ! ingatkan tak nak bubar.

Okay . sesiapa yang tak berkesempatan tengok siaran langsung pembubaran parlimen . Boleh tengok sini ye :D


Yeayyy ! Najib dah bubar kan . 

eh ? tunggu sekejap ! Jum kita tengok pula reaksi artis Malaysis tentang pembubaran parlimen 2013 ini . Ini kali lah kita tukar !!

antaranya :
Sebuah twitter parodi ( Hasbullah Awang )yang telah menarik ramai perhatian pemegang akaun twitter 


Seterusnya ( Serina Ridzuan )


 Yang kita semua sedia maklum . Hero Malaya kita ni. opss silap . Hero sesiapa sahaja yang juga kini aktif berpolitik juga turut sama memberi pandangan tentang pembubaran parlimen ( Hairie Othman


Seterusnya Abang Azwan kita . Wink ! amboi ! JumHalauPartiLembu ya. Kelass kau ! hehe . ( Azwan Ali )

 Dan salah seorang Heroin parti pembangkang . Abby Abady . Seorang wanita yang kini telah berhijrah dan lantang bersuara dimana juga ! Terbaik !  ( abby Abadie )


Next : Farah Asyikin . Pilihan ditangan rakyat . Semoga Malaysia berada dibawah pemerintah yang adil :D


Last : Wardina Safiyyah . No Pembangkang ! No penipuan ! No Rasuah ! No ketidakadilan . Hidup Rakyat . Acece ! 


To All : Setiap orang ada pilihan mereka sendiri . Kita cuma teruskan dengan pilihan kita kalau kita rasa itu yang terbaik. Jangan menghina pilihan orang lain . Pilihan ditanganmu. Buat pilihan demi kebaikan semua.  Hormati pilihan orang lain . Terima Kasih . Ini Kali lah Kita kasih tukar !
Sumber : {SINI}


No comments: