Surat Cinta Untuk Cikgu


Olaa ! Surat cinta untuk Cikgu . Aku dilamar oleh bapak pelajar ! wakaka ! achaaa.. achaaa betteee . gurau je . Gila apa dilamar ? wakaka . Aku dapat Surat Cinta ni dari Pelajarku sendiri . namanya Farisa . Almaklum la esok lastday . terkejuttt . Simple tapi cute je .


Cute je  . Siap ade gambar epal siap ade cacing pulak tu . wakaka . terima Kasih Farisa . Seorang pelajar yang sangat cerdik dalam kelas.


Ni pulak belah belakang . Surat Cinta Cikgu tapi dia tulis Surak Cinta cikgu


Me Lovee You All too . Rindunya nantikan . Lagi-lagi dengan Adam yang kuat menangis . Danial yang banyak memain . Haziq yang suka buat kerja lambat .


Taraaa ! ini la gadis cilik yang comel yang buat surat cinta untuk cikgu dia . Lovee you farisa . Belajar rajin-rajin ye .kbaii

3 comments:

Sabrina SA said...

sedih je baca :3

Wiida Ribbon said...

comeynye! sweet sgt2! hehe

ezyra daniel said...

alaaahaii..sweet nye..hehe beruntung jadi cekgu ada ramai student yg sayang..mesti terharu gila kan